JUST přichází z přírody

Zelené bulguroto

Zelené bulguroto
24. leden 2018

Recept na zdravý oběd či lehkou večeři pro všechny příznivce dobrého jídla. 

Zelené bulguroto

Suroviny: 

 

Příprava: 

Ve velkém hrnci rozehřejte olej, přisypte najemno nakrájenou šalotku a orestujte. Přidejte propláchnutý bulgur a míchejte asi 2 minuty. Přilijte vývar z Kuřecího bujonu bez tuku a nechte vařit asi 20 minut, dokud se tekutina nevyvaří. Mezitím umixujte dohladka pyré z rozmraženého hrášku, špenátu, máty, citronové kůry a vody. Na pánvi rozehřejte lžičku oleje a přidejte hráškovou směs a kozí sýr, vařte 3 minuty. Pak smíchejte bulgur s hráškovým pyré a ozdobte lžičkou zakysané smetany.

Přejeme dobrou chuť!

Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které zefektivní procházení tohoto webu.