JUST přichází z přírody

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš
25. leden 2019

Zabijačka postupem času získala charakter spíše folklórního rázu, přesto má stále své místo v české kuchyni. Vyzkoušejte náš recept na guláš.

Suroviny na 6 porcí:


Cibuli a maso pokrájejte na kostky a osmahněte na sádle. Když se maso zatáhne, zasypte směs paprikou, dobře promíchejte a zalijte vroucím Hovězím bujonem bez tuku. Jakmile základ přivedete k varu, přidejte pokrájená srdce a játra. Guláš dochuťte Česnekovým kořením, kmínem a majoránkou. Vařte doměkka a na závěr dosolte a zahustěte – buď klasicky moukou, nebo mozečkem, máte-li jej k dispozici. Podávejte s čerstvým chlebem.

Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které zefektivní procházení tohoto webu.