JUST přichází z přírody

Salát s grilovaným masem

Salát s grilovaným masem
24. červen 2020

Ke grilovanému masu v létě patří dobrý salát. Vyzkoušejte náš recept s novým kořením Piccante.

Příprava
Krůtí maso očistěte, omyjte a nakrájejte na kousky vhodné k servírování. Pokrájené maso dejte do misky, zakápněte olivovým olejem a ochuťte Kořením na maso pro labužníky a kořením Piccante, máte-li rádi ostřejší chuť. Maso ve směsi dobře promíchejte a opečte na správně rozpálené grilovací pánvi či na grilu. Propláchnutý salát a rukolu natrhejte na kousky a pročechrejte ve větší míse. Nakládanou červenou řepu nechte okapat, nakrájejte ji na kostičky a přidejte do mísy. Dále do mísy přisypte sezamová semínka, přilijte Bodlákový olej, přisypte Citronový pepř a Koření z bylin a mořské soli. Salátovou směs jemně promíchejte. Maso po sejmutí z grilu nechte na chvíli odpočinout a poté je servírujte na salátu. Na vrch porcí přidejte krutóny, které jste si připravili jednoduše v troubě, a vše posypte parmezánem.

Suroviny:
• 1 velký čerstvý hlávkový salát
• 1 balení rukoly
• 1 malá sklenička nakládané červené řepy
• 2 lžičky sezamových semínek
• 500 g krůtích prsních řízků
• 2 plátky toastového chleba (na krutonky)
• 100 g strouhaného parmezánu
Koření z bylin a mořské soli Nahrin
• Citronový pepř Nahrin (Mimořádná nabídka)
Bodlákový olej Nahrin
Koření na maso pro labužníky Nahrin
Piccante Nahrin

Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které zefektivní procházení tohoto webu.